fbpx

Een tweede kans voor onze boormachines

Aan alles komt een einde, zo ook aan het gebruik van dit kwalitatieve gereedschap. Aangezien onze vakmensen veelvuldig boormachines gebruiken, investeren wij graag in nieuw en innovatief gereedschap. Gelukkig hoeven we onze oude boormachines niet weg te gooien, maar krijgen ze elders een tweede leven!

Gered Gereedschap

Onze oude boormachines gaan naar stichting Gered Gereedschap, een stichting die gereedschap inzamelt en opknapt voor ontwikkelingslanden. Daar kunnen ze het in de bloeiende ambachtssector goed gebruiken. Naast het ter beschikking stellen van het juiste gereedschap en machines, biedt Gered Gereedschap ook begeleiding van o.a. timmermannen, automonteurs en kleermakers bij zelfstandig werk. Een mooie eindbestemming van ons gereedschap en een manier voor ons om een steentje bij te dragen. Lees meer over Gered Gereedschap op hun website.

Detamo’s gereedschap

Detamo zorgt altijd voor het beste gereedschap voor haar vakmensen. Zo werken wij -als enige detacheringsbureau- met snoerloos gereedschap, om het werk zo efficiënt en makkelijk mogelijk te maken. Wij werken graag met de hoogste kwaliteit, wel zo handig voor onze vakmensen!