fbpx

Het zoeken naar de juiste kandidaat kan een tijdrovende klus zijn. Vooral voor specialistische functies is zelfstandig werven een dure aangelegenheid. Vaak ontbreekt de benodigde automatisering en kandidatenpool, waardoor vanaf het begin geïnvesteerd moet worden om de juiste kandidaat te vinden. Een alternatief hiervoor is het uitbesteden van werving & selectie (W&S) aan Detamo. De manier waarop wij dit doen is eenvoudig.

Onze werkwijze bij werving & selectie

Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken wij hoe de vacature er precies uit moet komen te zien, en wat je verwacht van het personeel. We bespreken door wat de functie is, wat jouw verwachtingen zijn, welke werkzaamheden erbij horen, welke opleidingen en ervaring de kandidaat moet hebben, wat het salaris wordt, etc. Door dit uitgebreid te bespreken weten we precies wat jij zoekt en kunnen wij de juiste hulp bieden.

De voordelen van het uitbesteden van werving & selectie

Van tevoren spreken we een prijs af, zo weet je dus precies wat de kosten zijn van het wervingsproces. Je hoeft geen tijd te steken in de activiteiten voor werving en selectie, want dat doen wij voor je. Daarnaast krijg je beschikking over een grote kandidatenpool. Ook zijn wij gespecialiseerd in jouw vakgebied, dus we voelen aan wat je nodig hebt.

 • Kosten zijn van tevoren bekend
 • Tijdswinst
 • Grote kandidatenpool

Wil je meer informatie of wil je direct aan de slag met W&S? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier!

  Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen?

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

   Specialisten in techniek.

   Over ons

   “Je komt terecht bij geweldige projecten”

   Echte opmerkingen van echte werknemers.

   Onze collega’s vertellen