fbpx

Detamo medewerkers kunnen het dak op!

Je leest het goed: onze medewerkers kunnen het dak op. Letterlijk, in dit geval, want ze hebben het dak van de Arena vernieuwd. In 1996 was de Amsterdam ArenA (inmiddels Johan Cruijff ArenA) een van de eerste stadions met een beweegbaar dak. Destijds trok het al veel bekijks, maar na tien jaar was het tijd om het een en ander te vernieuwen. Dit werd gedaan door Bosma & Bronkhorst uit Zaandam, die op zijn beurt medewerkers van Detamo inschakelde.

Tijd voor vernieuwing

Door tien jaar kennis en ervaring was het tijd om het beweegbare dak te vernieuwen. Dankzij het multifunctionele gebruik van het stadion kreeg men aanvullende wensen op het gebied van technische en functionele mogelijkheden. Daarnaast kon de beschikbaarheid van reserveonderdelen niet meer worden gegarandeerd, waardoor de bedrijfszekerheid in het geding kwam.

Het dak moet niet alleen maar open en dicht kunnen, want voor evenementen wordt de constructie ook gebruikt voor het ophangen van allerlei constructies, geluidsboxen en visuele elementen. Bosma & Bronkhorst heeft een nieuwe aandrijf- en besturingsinstallatie geleverd.

Detamo

Wij beantwoorden graag je vragen met betrekking tot je sollicitatie of het zoeken naar personeel.

Relevante artikelen

Populaire vacatures