fbpx

Detamo: jouw veiligheidsspecialist

Werken in de veiligheidsbranche brengt diverse risico’s met zich mee. De wet- en regelgeving omtrent veiligheid kan een waar doolhof zijn voor bedrijven. Detamo helpt je dit te navigeren! Wij bieden een compleet pakket aan op het gebied van veiligheid. Laat je ontzorgen door onze vakmensen, zodat jouw bedrijf zich kan focussen op de core business.

Veiligheid staat natuurlijk altijd voorop. De vakmensen van Detamo helpen je om deze veiligheid altijd te waarborgen. Onze veiligheidsdiensten zijn inzetbaar over de hele breedte en kunnen jou van dienst zijn op duizend-en-een manieren. Van het maken van een RI&E tot het coördineren van de veiligheid op de bouwplaats, onze medewerkers zijn altijd aanwezig. Door in veiligheid te investeren worden kosten op de lange termijn vaak dubbel en dwars terugverdient!

Daar houdt de service van Detamo niet op. Wat dacht je bijvoorbeeld van het inhuren van een docent voor trainingen en opleidingen? Kom maar op met die hoge slagingspercentages van alle medewerkers, voor bijvoorbeeld het VCA-examen. Samen met de vakmensen van Detamo wordt veiligheid de norm bij uw bedrijf!

Bij interesse of vragen komen wij graag in contact. Wij zijn te bereiken op het nummer +31 (0)72 515 45 25 of u kunt een mail sturen naar sven.steltenpool@detamo.nl.

Wat kun je van ons verwachten?

Het exclusieve veiligheidspakket van Detamo bestaat onder meer uit:

  • Buitenwachten, voor het werken in besloten ruimtes;
  • Brandwachten, voor het werken op plaatsen waar hitte vrijkomt;
  • Gasmeetdeskundige, voor het meten van gevaarlijke ruimtes en opstellen van een gasmeetrapport;
  • Middelbaar Veiligheidskundige, oftewel de MVK’er die uw waarborging is op het gebied van een complete site, van de RI&E tot en met de WPI;
  • Hoger Veiligheidskundige, de HVK’er die tot in detail ingaat op de veiligheid;
  • Veiligheidscoördinator, die waarborgt dat bij elk project de gestelde eisen en maatregelen worden nageleefd.

Wil jij dit ook voor jouw bedrijf?

Wij helpen je graag en komen ook, COVID-proof, langs op locatie!

Neem contact op

Garantie van kwaliteit

Onze vakmensen hebben altijd de juiste kennis in huis over veiligheid.

Bekijk certificeringen

Onze klanten

Deze bedrijven profiteren al van onze deskundigheid.

Lees klantverhalen