fbpx

Amsterdam is vanaf nu een beetje beter beveiligd

Marcel voert de werkzaamheden uit voor een mooi beveiligingsproject in Amsterdam. Hij werkt aan de toegangscontrole, brandbeveiliging en camerasystemen. Vandaag werkt hij aan de voorbereiding van de camera’s binnen. Hij werkt aan de verdeelkast waarin de kabels netjes worden aangesloten zodat de centrale kan worden uitgebreid met nieuwe zones.

Marcel vertelt

Dit is een mooie klus voor Marcel. Als geen ander weet hij hoe hij dit soort projecten met succes kan realiseren. Al 18 jaar werkt hij met volle tevredenheid voor Detamo. “Bij Detamo regelen ze de dingen goed voor mij. Ze luisteren goed naar wat je wil”, aldus Marcel. “En morgen gaan we met een beetje mazzel weer het dak op. Als de zon schijnt kunnen we verder met de buitencamera’s. Ja, die afwisseling vind ik top”.

De reacties van de Detamo-collega’s van Marcel

“Ze bestaan nog! Van die mannen die bijna 20 jaar geleden binnenkwamen omdat ze graag wilden leren en werken. Mensen die begrijpen dat je met de juiste inzet en ontwikkeling zorgt voor een goede toekomst. Zo een is onze Marcel.”

Marcel is een fantastisch voorbeeld van persoonlijke ontwikkeling, van telecom-monteur tot monteur beveiligingstechniek en al 18 jaar bij Detamo. Wil je ook opgeleid worden tot monteur beveiligingstechniek of ben je momenteel op zoek naar een werkgever die naar je luistert? Solliciteer dan bij Detamo!

Detamo

Wij beantwoorden graag je vragen met betrekking tot je sollicitatie of het zoeken naar personeel.

Relevante artikelen

Populaire vacatures