fbpx

Wie zijn wij?

Sterk in vakwerk, dat is ons motto. Wij voegen waarde toe aan de arbeidsmarkt door ons personeel op te leiden en te werken aan hun persoonlijke groei. We zijn een detacheerder in de technische sector en specialiseren ons in de bouw, telecom, installatietechniek, elektrotechniek, ICT, veiligheid, industrie, metaalsector en beveiliging. Wij leveren vakmensen aan allerlei gerenommeerde opdrachtgevers bij toffe projecten. Wij hebben opdrachten op alle niveaus en werken in de hele keten van ontwerp, aanleg en beheer van netwerken en installaties.

Ook mensen die graag willen werken, maar nog geen vooropleiding hebben, zijn welkom bij ons. We bieden diverse leerwerktrajecten aan. En als je eenmaal voor ons werkt, ga je een leerzame tijd tegemoet. Alles wordt voor je geregeld, je krijgt voldoende vakantiedagen (mits je belooft terug te komen!) en wij organiseren allerlei leuke feesten.

 • Aangesloten bij de NBBU
 • NEN4400-1, VCU en Kenteq gecertificeerd
 • Ontwikkeling en opleiding staan hoog in het vaandel
 • Wij leveren kant-en-klare vakmensen

Samenwerken met Detamo

Verantwoordelijk & betrouwbaar

Wij zijn een betrouwbare en financieel stabiele organisatie. Net als bij onze medewerkers streven wij naar langdurige relaties waarbij partnership centraal staat. Heb je interesse in een samenwerking met Detamo, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Als ons personeel bij jou komt werken, is dit tiptop geregeld. We zorgen voor het beste gereedschap, mooie werkkleding en indien nodig een werkbus. We leveren kant-en-klare vakmensen, die direct aan het werk kunnen.

Kom in contactBereken eenvoudig het uurtarief

Certificeringen

Detamo is al 20 jaar thuis in de branches bouw, telecom, installatietechniek, elektrotechniek, ICT, veiligheid, industrie, metaalsector en beveiliging. Iets later kwamen daar ook de beveiliging en bouw bij. Al die jaren kennis in hetzelfde vakgebied maakt ons een expert op het gebied van detacheren, payrolling en W&S (werving & selectie) in deze sectoren.

Detamo is aangesloten bij diverse organisaties die onze kwaliteit, integriteit en veiligheid periodiek controleren. Zo houden ook wij onze kennis up-to-date. En weten opdrachtgevers en werknemers dat zij zorgeloos zaken doen met een betrouwbare partner. Hieronder zie je welke certificeringen wij hebben. Lees ons artikel over onze certificeringen voor meer informatie.

Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

  Specialisten in techniek..

  Kennis & Projecten

  “Snel aan het werk met een korte inwerktijd! Super!”

  Echte opmerkingen van echte werkgevers.

  Onze klanten