fbpx

De bouw, wat is dat?

De bouw is de nieuwste sector die Detamo bedient. En met reden: de bouw is te gek. Deze steeds groeiende sector is geschikt voor iedereen en bouwvakkers zijn altijd nodig. De bouwsector creëert dagelijks mooie dingen door heel Nederland. Zonder bouw geen vooruitgang. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen in deze mooie branche? Lees dan snel verder!

Wat is de bouw?

Het is heel eenvoudig: bouwen betekent het vormgeven en het bereikbaar maken van de leefomgeving. Dit betekent dat je gebouwen, wegen en waterwegen bouwt. Dit kan zowel op kantoor (het ontwerpen), als op de bouwplaats (het uitvoeren). Je werkt bijvoorbeeld aan wegen, kanalen, ziekenhuizen, flats, huizen, winkelcentra, noem het maar op. Het mooie van de bouw is dat wat er gecreëerd is vervolgens jarenlang, misschien zelfs eeuwenlang, gebruikt wordt. De bouw is letterlijk altijd om je heen, vooral in zo’n dichtbevolkt land als Nederland. De bouwbranche is heel breed en je kunt er alle kanten mee op. Alle niveaus en alle leeftijden kunnen in de bouw werken.

Wat doet Detamo in de bouw?

Wij bedienen voornamelijk de uitvoerende kant in de bouw. Zo zoeken we timmermannen, metselaars, ijzervlechters en voormannen. Lekker aan het werk op de bouwplaats dus. Of je net om de hoek komt kijken bij de bouw of al jarenlange ervaring hebt, we kunnen je goed gebruiken. Ben je als opdrachtgever op zoek naar gespecialiseerd personeel? Ook daar kunnen we bij helpen.

Wat maakt werken in de bouw leuk?

Werken in de bouw is heerlijk. Je bent de hele dag buiten, lekker met je handen aan het werk, en aan het einde van het project heb je samen met je team een prachtig bouwwerk neergezet. Of het nou een klein gebouw zoals een enkel huis is, of een enorme flat, je bent altijd trots op het werk dat je verricht hebt. En het mooiste van dit alles: dankzij het fysieke werk hoef je niet meer naar de sportschool!

Wat brengt de bouw in de toekomst?

Na de financiële crisis is de bouwsector weer opgekrabbeld en komen we nu bouwvakkers te kort. Het aantal eenpersoonshuishoudens groeit, waardoor de vraag naar huizen ook groeit. Simpelweg betekent dit dat er, in ieder geval de komende tijd, altijd werk in de bouw is.

Wil je weten hoe jij de hulp van Detamo kunt inschakelen bij projecten? Neem dan een kijkje bij onze Projecten-pagina. Wil je zelf aan de slag in de bouw en zoek je vacatures? Bezoek dan onze vacaturepagina.

Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

   

  Specialisten in techniek.

  Over ons

  “Je komt terecht bij allerlei geweldige projecten”

  Echte opmerkingen van onze werknemers.

  Onze collega’s vertellen
  Actueel

  Proost op 2020! Detamo bouwt verder!

  Lezen
  Wet & regelgeving

  Detamo en UWV verlengen samenwerking tot juli 2021

  Lezen