fbpx

Wat is de industrie?

De industrie betreft het verwerken van grondstoffen tot producten. Dit gaat van zware industrie zoals metaal tot het produceren van goederen in de levensmiddelenindustrie. Een uiteenlopeende branche met net zoveel uiteenlopende functies. Van installatietechniek tot werktuigbouwkunde, en van besturingstechniek tot HVAC. In de industrie kun je als monteur of technicus aan de slag, maar ook op de servicedesk of inkoop. Ben je geïnteresseerd? Kijk dan eens bij onze vacatures!

Er zijn verschillende takken in de industrie die allemaal even interessant zijn. Denk aan de food-industrie, maar ook de petrochemische of de farmaceutische industrie. In deze branche zit er voor iedereen wel een functie bij die bij hen past.

Wat doet Detamo in de industrie?

Detamo is werkzaam in verschillende takken van de industrie. Denk aan de zware-, petro-, chemische-, famaraceutische- en food industrie. Hierdoor hebben wij allerlei verschillende vacatures voor allerlei verschillende specialisten. Niet alleen bedienen wij hierin de uitvoerende kant, zoals onder andere monteurs, werkvoorbereiders, calculators en projectleiders, ook de kantoorfuncties komen bij ons aan bod. Denk hierbij aan alles van inkoop tot de servicedesk.

Wat maakt werken in de industrie leuk?

De industrie is altijd in beweging. Er is veel aandacht voor de nieuwste technologieën en de manieren waarop deze geïmplementeerd worden. Daarnaast is de industrie van groot belang voor de economie van een land, zo ook in Nederland. Onder andere door de industrie en de producten die wij exporteren zijn wij een welvarend land geworden. Ook is het een heel gevarieerde industrie waarbij je in allerlei functies terecht kunt komen.

Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

  Specialisten in techniek.

  Over ons

  “Je komt terecht bij allerlei geweldige projecten”

  Echte opmerkingen van onze werknemers.

  Onze collega’s vertellen
  Projecten

  Schiphol beter beveiligd dankzij Detamo

  Lezen
  Projecten

  Politieacademie heeft nieuw datanetwerk

  Lezen