fbpx

De verbouwing van restaurant De Bokkedoorns

Tweesterrenrestaurant De Bokkedoorns in Overveen was aan vernieuwing toe. Want lekker eten wordt nog net iets lekkerder in een mooie omgeving. De medewerkers van Detamo hebben dan ook hard gewerkt om binnen twee weken het restaurant om te toveren tot een modern en prachtig etablissement. Interieurarchitect FG Stijl zorgde voor een mooie nieuwe look.

Restaurant De Bokkedoorns

In 1961 openden John en Miep Beeren, ouders van huidige eigenaar John Beeren, een eenvoudig restaurantje langs een onlangs aangelegd meertje. Inmiddels is dit eenvoudige horeca-etablissement uitgegroeid tot een restaurant bekroond met twee Michelinsterren. De eerste werd ontvangen in 1978, de tweede kwam erbij in 1991. Chef-kok Roy Eijkelkamp voert sinds 2018 de keukenbrigade aan.

Verbouwing

De verbouwing van restaurant De Bokkedoorns is volledig gerealiseerd door onze collega’s van Detamo, in samenwerking met interieurarchitect FG Stijl. Zij hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan de aanleg van elektra en verwarming. Ook de prachtige verlichting en het schilderwerk namen zij voor hun rekening. Ben je benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk het filmpje!

Zou jij ook wel willen werken aan zo’n mooie verbouwing? Kijk dan bij onze vacatures. Ben je op zoek naar vakmensen die kunnen verbouwen? Kijk hier voor de mogelijkheden.