fbpx

Detamo verzorgt WiFi van KPN bij Shell tankstations

Shell kan het niet vaak genoeg zeggen: Welkom bij Shell. En hoe wordt de klant vriendelijker ontvangen dan met een goede draadloze internetverbinding? Want ook onderweg wil iedereen goed bereikbaar zijn. De vakmannen van Detamo hebben ervoor gezorgd dat de WiFi van KPN in Shell tankstations uitstekend in orde is.

Gratis WiFi op Shell tankstations

Shell wil er voor iedereen zijn die onderweg is, van chauffeur tot spitsrijder en van voetbalvader tot oppasoma. Waar de reis ook heen gaat, Shell staat voor u klaar met dampende koffie en koude ijsjes, knapperige broodjes en frisse toiletten. En natuurlijk een goede internetverbinding, dat anno nu broodnodig is. 

KPN heeft dan ook samen met Shell de opdracht uitgeschreven voor installatie van gratis WiFi-punten in Shell benzinestations. Medewerkers van Detamo werden door Connectica Project Force ingehuurd om deze installaties uit te voeren. De vakmannen van Detamo zijn voorzien van bedrijfsauto, gereedschappen en ICT-middelen om zo de installaties tot stand te brengen. Binnen het kader van de werkzaamheden hoorden: de installaties van de routers, het tot stand brengen van de verbinding en het inregelen van de router. Na een uitgebreide test werden de routers opgeleverd en de medewerker vervolgt zijn weg naar een volgend tankstation.

Detamo

Wij beantwoorden graag je vragen met betrekking tot je sollicitatie of het zoeken naar personeel.

Relevante artikelen