fbpx

KPN-monteurs in opleiding om helden te worden voor klanten

KPN is via VolkerWessels Telecom altijd op zoek naar nieuwe collega’s om hun klanten te helpen. Detamo leidt monteurs op die in naam van KPN installatie-opdrachten verzorgen bij de klant. Omdat de monteurs hét gezicht zijn van het merk worden zij opgeleid tot vakkundige en klantvriendelijke experts.

Nieuwe monteurs

Als business partner van KPN vertaalt VolkerWessels Telecom zakelijke wensen om in totaaloplossingen. Of het nu gaat om spraak of data, vaste of mobiele oplossingen: zakelijke klanten kunnen bij VolkerWessels Telecom terecht voor het gehele assortiment van producten en diensten van KPN. En daar zijn natuurlijk goede monteurs voor nodig, die Detamo voor ze regelt. 

Monteurs in de telecom liggen niet voor het oprapen, dus worden ze bij Detamo opgeleid tot volwaardig KPN-monteur. Dit gaat in samenwerking met opleider Dirksen en is een uitgebreid opleidingstraject. In acht weken wordt de medewerker praktisch en theoretisch opgeleid. Hierna ontvangt de leerling een certificaat en zijn de ‘helden’ klaar om op pad te gaan. 

De werkzaamheden bestaan uit installatie- en service-opdrachten binnen het KPN portfolio. Denk hierbij aan alle producten op het gebied van data en televisie. Onze collega’s rijden in een Detamo bedrijfsauto direct naar de klant.