fbpx

Detamo helpt jouw bedrijf tijdens corona

2020 stond helaas in het teken van corona. Ook in 2021 lijkt het virus voorlopig niet weg te gaan. Als bedrijf wil je natuurlijk zo veel mogelijk dóór. Het is daarbij belangrijk om de veiligheid te waarborgen van de medewerkers, zodat zij lekker aan de slag kunnen. Detamo kan jouw bedrijf hier op meerdere fronten bij helpen. Lees verder voor de mogelijkheden.

Ventilatie tijdens corona: laat het doorwaaien

Het is wel duidelijk geworden dat goede ventilatie cruciaal is in deze tijd. Corona heeft minder kans zich te verspreiden bij goede doorluchting. Bij veel bedrijven en scholen in Nederland kan de ventilatie wel een upgrade gebruiken. Detamo heeft de kennis en manschappen in huis om dit snel te regelen. Onze vakkundige ventilatiemonteurs zorgen in no time voor een goede ventilatie op locatie. Of dat nu gaat om een compleet nieuwe installatie of het onderhoud  van een bestaand ventilatiesysteem. Bij Detamo ben je altijd aan het juiste adres.

Meer weten?

Wie veilig is voor zich zelf, is ook veilig voor een ander. Detamo helpt jouw bedrijf dan ook graag in deze tijden. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Detamo

Wij beantwoorden graag je vragen met betrekking tot je sollicitatie of het zoeken naar personeel.

Relevante artikelen