fbpx

Detamo bestaat 20 jaar!

Detamo wordt dit jaar 20 jaar, een groot getal. Maar die 20 jaar zouden we niet met succes hebben bereikt zonder onze vakmensen. Zij maken ons bedrijf! Al 20 jaar lang staan ze paraat voor elke klus en elk project. Natuurlijk waarderen wij ze enorm, maar wat waarderen zij eigenlijk aan Detamo als werkgever? Tijdens een filmdag gingen we in gesprek met vier collega’s op verschillende projecten om dit te vragen. Lees in dit artikel alles over hun werkverhaal bij Detamo.

“Op mijn verjaardag brachten jullie taart”

Gio, elektromonteur bij Detamo
Gio, werkt een paar maanden bij Detamo als elektromonteur

“20 jaar is een groot jaar en dat moeten we vieren. Ik werk er nu een paar maanden en dankzij een referentie ben ik bij jullie terechtgekomen. Daar ben ik erg blij mee want ik heb al veel projecten gedaan en constant werk gekregen. Jullie geven om je personeel en nemen de tijd voor ze om met ze te praten, dat kan ik erg waarderen. Op mijn verjaardag brachten jullie mij een taart. Dat heeft geen enkele werkgever nog voor mij gedaan, een mooie herinnering. Dat is ook waarom jullie verschillen met andere bedrijven: de manier hoe jullie met personeel omgaan. Als ik Detamo in één woord zou moeten omschrijven: top, Detamo is top!”

“Problemen worden snel opgelost”

Ferdy, elektromonteur bij Detamo
Ferdy, werkt twee maanden bij Detamo als elektromonteur

“Ik wist niet dat jullie al zo lang bestonden, heel leuk! Ik vind het erg netjes dat jullie zo lang bestaan, ook dat jullie het nu volhouden in de crisis. Ik werk nu ongeveer twee maanden bij Detamo en ben via social media met jullie in contact gekomen. Uiteindelijk heb ik vanuit mijn vorige werkgever de overstap gemaakt naar jullie, omdat jullie veel projecten hebben en je meteen aan de slag kan. Andere bedrijven zijn daar toch langzamer in.

Ook vind ik het fijn dat er vaak iemand langskomt bij projecten, om te vragen hoe het gaat en of er problemen zijn. Eventuele problemen worden dan ook altijd snel opgelost. Jullie staan altijd voor ons klaar en de communicatie verloopt soepel. Toen ik een paar weken geleden werd geopereerd, ontving ik ook een kaartje van Detamo. Dat vond ik erg leuk!”

“Detamo is goud!”

Zeus, elektromonteur bij Detamo
Zeus, werkt twee jaar bij Detamo als elektromonteur

“Twee jaar werk ik nu bij Detamo. Ik vind het een leuk bedrijf en ik heb aardige collega’s. Doordat je verschillende projecten doet, leer je veel verschillende collega’s kennen. Je komt dan ook wel eens collega’s tegen die je nog kent van een ander project. Dat is erg gezellig. Wat ik waardeer aan Detamo is de snelle communicatie. Als ik iets aan mijn collega op kantoor vraag, reageert hij meteen. Hij is ook aardig, je kan alles aan hem vragen. Als ik iets nodig heb, wordt het geregeld. Als ik Detamo in één woord zou moeten omschrijven, dan kies ik: goud.”

“Jullie hebben vertrouwen in mij”

Filip, elektromonteur bij Detamo
Filip, werkt anderhalf jaar bij Detamo als elektromonteur

“Ik werk hier nu anderhalf jaar, dus van de 20 is dat niet zoveel. Toen ik in Nederland kwam, had ik het moeilijk met het vinden van werk. Detamo was de enige die vertrouwen in mij had en mij een baan aanbood. Ik hoop dat ik jullie vertrouwen waar aan het maken ben.

Ik denk zeker dat ik hier lang blijf werken, het is een fijn bedrijf. Jullie geven ons veel vrijheid en onafhankelijkheid, je krijgt een werkauto en goed gereedschap. Jullie laten ons zelf naar projecten gaan en vertrouwen ons. Ik heb ook bij andere bedrijven gewerkt en het verschil met Detamo is groot. Het is moeilijk om een bureau te vinden dat je respecteert. Detamo doet dat. Detamo heeft niet alleen vertrouwen in haar personeel, maar is zelf ook erg betrouwbaar.”

Ook werken bij Detamo? Bekijk onze vacatures!