fbpx

Politieacademie heeft nieuw datanetwerk

De overheid heeft haar oog laten vallen op een voormalig kantorencomplex te Amsterdam, waar na een complete renovatie de Politieacademie huist. Deze academie heeft natuurlijk een goed datanetwerk nodig, dat heeft Detamo voor ze geregeld.

Het nieuwe datanetwerk

Het gebouw is voorzien van een stabiel en up-to-date datanetwerk, waarover communicatie en data volgens de laatste technieken mogelijk is. Detamo medewerkers hebben op basis van tekeningen het gootwerk, trekken van bekabeling en afmonteren van de outlets voor hun rekening genomen. Daarnaast is op elke centrale locatie de bekabeling samengebracht en afgemonteerd in een patchkast. Ten slotte zijn de verschillende patchkasten aan elkaar gekoppeld met een backbone. Een prachtig staaltje vakwerk dus!

Detamo heeft door dit datanetwerk een steentje bijgedragen aan de veiligheid in Nederland. Dit werd mogelijk gemaakt door middel van het inzetten van gekwalificeerde datamonteurs. Met hun kennis en vakmanschap is het datanetwerk gerealiseerd en door de opdrachtgever gecertificeerd opgeleverd aan de overheid. 

De missie van de Politieacademie:
De Politieacademie is hét centrum voor opleidingen en kennis van de Nederlandse politie. Deze dynamische organisatie, die onderwijs en kennis biedt op hoog niveau, anticipeert op maatschappelijke ontwikkelingen en kan deze vertalen in onderwijs-op-maat. De Politieacademie werkt daarbij samen met de politiekorpsen en andere partners op het gebied van veiligheid en onderwijs. ‘De Politieacademie biedt de politie en haar partners in veiligheid een inspirerende leeromgeving en wil een maatschappelijk topinstituut zijn voor veiligheid.’

Wil je meer weten over wat wij doen op telecom-gebied? Neem een kijkje bij onze andere projecten!

Detamo

Wij beantwoorden graag je vragen met betrekking tot je sollicitatie of het zoeken naar personeel.

Relevante artikelen

Populaire vacatures